Modele desolidarisation pret
19 lutego 2019
Modele lalylala gratuit
19 lutego 2019

Meshkujt ndonëse kanë flokë të shkurtra, normalisht që Edhe ATA duhet të gjejnë një Model si TI mbajnë ATO. Duke u mbështetur në këshillat e frizerëve të meshkujve, Kur është Fjala për kujdesin e meshkujve, NUK do të duhej të jetë shumë vështirë të bartni stilin që Ju është propozuar. Cilat janě tendencat e prerjes së flokëve për meshkuj këtë verë? Ndër Modelet me cool që Kemi parë në pasarelat e kryeqyteteve të modës përmendim rikthimin e flokut të gjatë, flokët me gjatësi të mesme, por Edhe balukja e çrregullt është Mjaft në modë. Mjafton të zgjidhni até Model që i përshtatet më mirë portretit dhe Stilit tuaj. Në prerjet e shkurtra, floku i qethur ose i rruajtur i përshatatet atyre që NUK preferonë të kalojnë shumë kohë me kujdesin ndaj flokëve të Tyre. TIPA Pak a shumë alla Justin Timberlake. Tendencat e kësaj prerjeje kërkojnë një qethje Mjaft të kuruar e të pastër, me Linja të mprehta. PRA, Kjo prerje duhet bërë shumë shpesh e me saktësi të Madhe. Femrat kanë zgjidhje më shumë, por Edhe meshkujt Mund të manovrojnë me to, shkruan Indeksonline.

Këto janě Trendet e këtij viti që janě pëlqyer shumë nga Kjo Gjini. Shikoni a do t`IU shkoj Edhe Juve ndonjëra. /Indeksonline/në një prerje të çrregullt, Luani me pjesën e flokut përpara. Bëhet fjalë për ruiner e fundit të viteve` 60-të, të realizuar me gërshërë, për volum dhe një pamje të shkëlqyer rrok! Frizurat janě të shumtën e herëve ose të krehura lart ose të shprishura nga zylyfet Deri te Maja e kokës, varësisht nga tipi i flokëve që i keni, transmeton telegrafi. Nga Ana tjetër Kemi të shkurtuarët e flokut në një mënyrë tipike si AJO e Kulturës noir, e Lidhur me streetstyle-in dhe pamjen sportive e bashkëkohore. Një prerje PA sfumaturë por me Linja të pastra për fytyrën tuaj. Frizurat aktuale mashkullore për këtë saison janě kryesisht të rruara me Linja Anash dhe me flokë të gjatë. Nëse keni një Tip më të egër, atëherë lërëni pjesën e sipërme Pak më të gjatë dhe pjeët Anash e mbrapa Fare të shkurtër. Një baluke e hedhur në mënyrë të çrregullt do t`Ju shtonte volumin. Moi Pak xhel, Mund ta kaloni baluken PRAPA.

Ne të dukeni shkëlqyeshëm! Flokët e gjatë kanë krijuar Mitin e një njeriu të egër, një Tarzan Metropoli me prerje të çrregullt. Kjo NUK është e Vërtetë sepse flokët e gjatë Duan shumë kujdes dhe vëmendje. Flokët e gjata Mund t`i krihni të hedhura PRAPA e të fiksuara me Pak xhel, ose të mbledhur Bisht Duke treguar anët e qethura.

Komentarze są wyłączone.